Træningslejr for mavedansere

Træningslejr for Mavedansere er en årligt tilbagevendende begivenhed for ægte mavedanser nørder.

Om undervisningen generelt

Vi træner målrettet for at blive bedre dansere.
Arbejdsformen veksler mellem fællestræning, niveaudelt undervisning, gruppeøvelser, teori og andre aktiviteter. Der lægges vægt på, at alle får passende udfordringer. Derfor inddeles deltagerne i 3 grupper afstemt efter niveau, erfaring og form. Morgentræningen og aftenaktiviteterne er fælles for alle.

Undervisningen omfatter:
• Opvarmning, smidighed, balance, kontrol
• Teknikøvelser, kombinationer, trin over gulv
• Nye koreografier
• Træning i improvisation, drama og performance
• Undervisning i mavedansens kulturhistorie
• Musikteori, rytmelære
• Udstrækning, afspænding

Træningen foregår i to idrætshaller og en samlingssal. Der er trægulv, god plads og højt til loftet, så undervisningen har optimale betingelser. Den ene hal har fuld spejlvæg. Vi bor, spiser og træner tæt sammen hele ugen, og det skaber et unikt dansemiljø med plads til store armbevægelser - og effektiv indlæring!

HVEM KAN DELTAGE?

Alle mavedansere er velkomne.
Undervisningen niveaudeles, dog er morgentræningen og teoritimerne fælles for alle.

INDKVARTERING

Vi bor på efterskoleelevernes værelser, alene, på 2-eller 3-mandsværelse. Bad og toilet er på gangen, og indretningen er ikke moderne. Til gengæld har vi hele skolen for os selv. Dyne, pude og sengelinned ligger på værelset. Medbring selv håndklæder. Hvis du gerne vil bo sammen med en bestemt danseveninde, kan du ønske det ved tilmeldingen.

MAD & DRIKKE

Vi spiser grønt, groft og varieret. Maden serveres som buffet i spisesalen.

Morgenmad kl. 7.30 - 8.15
Formiddagsenergi kl. 10
Frokost kl. 12 - 13
Eftermiddagskaffe kl. 15
Middagsmad kl. 18 - 19
Aftenkaffe med sødt kl. 20.30

The, kaffe og isvand er inklusive.
Medbring selv øl, vin, sodavand og snacks.

NB! Køkkenet ikke har mulighed for at tilbyde specialkost-pakker. Maden er varieret: Sundt, grønt og groft. Der vil være vegetariske alternativer på buffeten hver dag. Men køkkenet kan desværre ikke imødekomme individuelle ønsker om særlige kostplaner.


HVOR ?

På Vestsjællands Idrætsefterskole, Vinde Helsingevej 41, 4281 Gørlev

Nærmeste station er Slagelse.
Med fly Fra Københavns lufthavn Kastrup
afgår regionaltog mod Slagelse hver time. Køretiden fra Kastrup til Slagelse er 1 time og 15 min.

Med tog Vi henter dig på Slagelse Station. Fælles bustransport til og fra Slagelse station er inklusive i prisen. Opsamling på Slagelse Station søndag d. 16. juli kl. 15.30, køretid til skolen er ca. 20 min. Hjemrejse lørdag d. 22. juli kl.10.00

Vestsjællands Idrætsefterskole ligge på det flade vestlige Sjælland ved landsbyen Vinde Helsinge. Der er langt til nærmeste købmand, så husk alt hvad du skal bruge i ugens løb.

Vi henter dig på Slagelse Station i bus og bringer dig tilbage til stationen igen. Tog fra Kastrup Lufthavn til Slagelse tager 1 time og 15 min.

MERE INFORMATION

4 uger før lejren udsendes en deltagerhåndbog med praktisk info, skema, præsentation af ugens instruktører, fag og div. arrangementer.

Følg også med på Facebook-begivenheden: "Træningslejr for mavedansere"

Info om Træningslejr 2018 kommer snarest. Følg med her på siden...

 

 

UNDERVISERE 2017

ANNA BARNER SARP

Passioneret mavedanser med stort engagement i krop, bevægelse og dans.
Underviser af kurser og workshops i hele Skandinavien siden 1998. Master i Idræt og velfærd fra Københavns Universitet. Læreruddannet. Vinder af flere dansekonkurrencer. Flittig koreograf, performer og instruktør.

 

Arrangør og leder af træningslejren.
Primær underviser

 

KHALIDA

Khalida Bech er professionel mavedanser og instruktør. Født i Belgien, nu bosiddende i Tyskland. En spændende og alsidig danser, som både vil undervise i koreografi og teknik.

http://khalidadance.com/

Årets udenlandske gæsteinstruktør

BETINA HOCKE

Betina Hocke. Det er en stor glæde at have Betina med på holdet for 3.år i træk. I år fungerer Betina som instruktør, med undervisning i både koreografi og teknik.

Betina har danset mavedans i ca. 14 år og har de sidste 7 år undervist på Danmarks Mavedanserskole i København. Hun er velfundereret i mavedanserteknik, god til at kommunikere og er endvidere uddannet idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut.

Betina bruger mavedansen til at søge ind i sig selv – det er en fantastisk forløsende måde at blive klogere på, mener hun.

Underviser

LINNEA FÆRCH

En intens danser, der altid leverer et udtryksfuldt show med høj teknisk standard. Linnea er en meget erfaren performer og underviser, som er tilknyttet Danmarks Mavedanserskole i København. Linnea har vundet flere flotte priser, både som solist og med dansetruppen Jumanah Bellydancers.

Underviser

 

SANDRA FRÖBERG

Ingen træningslejr uden Sandras gode humør og præcise hofter. Hun er en vigtig brik i trænerteamet som undervisningsassistent, praktisk hjælper og smuksak. Hendes altid gode humør går hånd i hånd med et unormalt højt forbrug af Haribo Slik – Sandra tilfører store mængder dansk hygge til instruktørmøderne, hvilket jeg sætter stor pris på.

Pigen fra Tølløse startede til mavedans i Holbæk som 15-årig. I dag, 8 år senere, er hun fuldblodsmavedanser – med solid teknik og sikker stil. Talentet var tydeligt fra starten. Efter få års træning kunne hun assistere mig på workshops rundt omkring i Danmark. Under et studieår i Sverige dansede Sandra hos Selina Sevill. Senere på Danmarks Mavedanserskole hos Linnea, Betina Hocke og Maizena. En dyb fascination af arabisk kultur førte hende til Egypten i 2016, hvor hun i 5 mdr. arbejdede som Lead Bellydancer på tre hoteller, bl.a. Hilton Resort i Hurghada.

Assistent


DEN LILLE BAZAR

Sælger træningstøj, kostumer og rekvisitter til mavedans. Hvis du har et brugt kostume i skabet, som du gerne vil sælge, så kan du lægge det frem i bazaren.


ÅBEN SCENE

Ved Åben Scene optræder vi for hinanden på slap line. Alle opfordres til at give et nummer.

PRISER 2017

Enkeltværelse: Dk kr. 4850,-
To-mandsværelse: Dk kr. 4295,-
Tre-mandsværelse: Dk kr. 3895,-

Prisen er pr. danser.
Inklusive: 6 overnatninger, fuld forplejning, undervisning og div. aftenarrangementer.